La 15a Marxa Santjoanenca aplega uns 200 participants en la tornada de les caminades populars des d’abans de la pandèmia

Coincidint amb la festa del Roser a Sant Joan les Fonts, el Club Poliesportiu Santjoanenc va  celebrar aquest diumenge una nova edició de la Marxa Santjoanenca, una caminada popular de llarga tradició al municipi i que enguany complia 15 anys.


Després que l’any passat no es pogués realitzar per culpa de la pandèmia, enguany l’organització no ha volgut deixar-la escapar en el temps i s’ha adaptat a les mesures sanitàries per tal de tirar-la endavant. En total hi van participar unes dues-centes persones.

Miquel Batlle, tresorer, Club Poliesportiu Santjoanenc: Molt contents de poder-la tirar endavant i que la gent hagi respost, tot i la pandèmia.

Des de dos quarts de vuit del matí i fins a les nou, els participants han anat sortint de manera esglaonada , per tal de no ajuntar bombolles i evitant, així, sortides massives. Els caminaires van afrontar una ruta d’uns 12 quilòmetres amb uns 600 metres de desnivell positiu, sortint del pavelló de Sant Joan les Fonts, encaminant la Cau direcció a Castellar de la Muntanya, amb tornada per la muntanya de Vivers.

Alexandre, participant: Qualsevol excusa és bona per fer esport i una bona experiència, la primera vegada aquí a Sant Joan, la veritat.

D’aquesta manera, doncs, el Club poliesportiu Santjoanenc ha pogut tornar a reprendre les caminades. De fet, fer-ne més i promoure-les al municipi era un dels objectius d e la nova junta, que assegura que quan la pandèmia permeti unes millors condicions, el club oferirà noves marxes per gaudir de la natura, de l’entorn i promoure els hàbits saludables.