Aquest cap de setmana, segona concentració de la Divisió d’Honor de tennis taula a Olot i amb públic

El Divisió d’Honor del Club Tennis Taula Olot disputa aquest cap de setmana la segona de les concentracions de lliga que es disputen a Olot.


Els olotins ja va realitzar la primera fa unes setmanes, i en aquesta segona els d’Òscar Gallego volen certificar un dels tres primers lloc que els doni la permanència. Necessiten sumar 3 punts per tenir-ho assegurat matemàticament.

Òscar Gallego, entrenador Club Tennis Taula Olot: Aquesta setmana dels dos partits, si podem guanyar els dos ja ho tindríem. Vic és un equip més fluix, però s’ha de jugar, tot i que la a la primera volta els van guanyar 6 a 0. I amb el Calella vam quedar 3 a 3 a la primera volta i és un partit que sabem que no serà fàcil.

De moment els olotins són segons a la lliga amb cinc punts, els mateixos que el Calella, un menys que l’Eivissa i tres més sobre el Sabadell i el Vic.

La millor notícia pel Club Tennis Taula Olot serà, sens dubte, el retorn de públic a la sala més d’un any després.

Òscar Gallego, entrenador Club Tennis Taula Olot: Primer cap de setmana  que pot venir públic i esperem que ens vinguin a recolzar. Aproximadament podem tenir unes 30 persones aquí a la sal, que per un partit de tennis taula és un suport gran.

Una trentena d’espectadors podran gaudir de la jornada, amb certificat d’auto responsabilitat i control de temperatura, que gestionarà un responsable COVID del club a l’arribar. La normativa permet que hi hagi 45 persones a la sala entre esportistes, àrbitres, entrenadors i espectadors.