Mei Garcia presenta el llibre de fotografies antigues ‘Garrotxa d’abans’

Poc més d’un any després de la publicació del llibre ‘Olot d’Abans’, Mei Garcia ha tornat a presentar a la capital garrotxina el segon volum, en aquest cas, amb fotografies d’arreu de la comarca, el ‘Garrotxa d’Abans’.


Mei Garcia, autora: Hi ha tot un patrimoni que moltes famílies tenen a casa. És una manera de compartir-ho i posar-ho a l’abast de tothom.  Penso que és molt beneficiós per la comarca, per Olot i és una bona aportació cultural.

Més d’un miler d’imatges conformen aquest nou llibre, on estan representats els 21 pobles de la Garrotxa. Una galeria d’imatges amb l’objectiu de mantenir viva la memòria històrica i l’evolució de la comarca al llarg dels anys.

A causa del gran volum de fotografies antigues recollides, a hores d’ara, ja s’està preparant un tercer llibre per l’any vinent.

Mei Garcia, autora: L’aportació de fotos ha estat molt gran, era impossible encabir-ho tot en un mateix volum. S’ha repartit una mica, en aquest llibre que presentem avui hi ha un miler de fotos i ja no podíem posar-ne més, per això està previst fer un tercer llibre.

Garcia representa un grup de Facebook amb més de 4.000 membres on es comparteixen fotografies antigues de la ciutat d’Olot i la Garrotxa en general. Molts dels components d’aquest grup virtual, eren presents a la presentació literària a la plaça davant de l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa.

Fa tres anys, l’autora olotina també va liderar una exposició al Museu de la Garrotxa amb un recull de fotografies de la ciutat.