El Consell Comarcal de la Garrotxa assegura que Terraviva va quedar exclosa per no complir amb tots els requisits

L’Associació Protectora Terraviva ha quedat exclosa de la licitació pel nou contracte del servei de recollida i custòdia d’animals a la Garrotxa perquè no va complir tots els requisits del plec de condicions. És un dels arguments que explica el Consell Comarcal com a resposta a les declaracions de l’associació.


En un comunicat publicat aquest dijous a la tarda el Consell Comarcal rebutja les declaracions que l’associació Terraviva feia aquest dimarts. Els gestors de Can Mali asseguren que hi ha hagut irregularitats en el procés de licitació del nou contracte. Sobre aquesta qüestió l’ens comarcal puntualitza que Terraviva es va presentar per gestionar de nou el servei però que va quedar exclosa per no complir amb tots els requisits que s’establien al plec de condicions. El Consell Comarcal assegura que, fins i tot, es va requerir diverses vegades a Terraviva sense que l’associació presentés la documentació que era necessària.

L’ens comarcal lamenta l’increment constant dels gossos i gats abandonats a la comarca que l’any passat van arribar a 339 gossos i 280 gats. Davant aquesta situació ampliaran i milloraran les instal·lacions i incrementaran la partida pressupostària que s’hi destina, passant dels més de 156.000 euros (156.729,43 euros) als més de 164.000 (164054,40 euros), més una altra partida de 70.000 euros provinents del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya.

Finalment el Consell Comarcal de la Garrotxa emplaça a Terraviva a exercir les accions jurídiques que considerin i a resoldre la qüestió, si cal, als tribunals.

x