El conseller Bernat Solé visita Olot per endinsar-se al Pla Estratègic Participatiu de la Garrotxa 2020-2030 i el Fem Garrotxa

El conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència de la Generalitat de Catalunya, Bernat Solé, va visitar aquest dimecres Olot per conèixer de més a prop el Pla Estratègic Participatiu de la Garrotxa 2020-2030 i el procés participatiu Fem Garrotxa.


El conseller va parlar amb empresaris, teixit associatiu, alcaldes i la Cooperativa Resilienth Earth.

Bernat Solé, conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència de la Generalitat de Catalunya: El Departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, i com a titular dels processos participatius, celebrem aquest impuls de la participació ciutadana a l’hora de prendre decisions. Vull posar en valor el compromís del Govern de la Generalitat que aquest dimarts va aprovar un milió d’euros per la plataforma ‘Participa’ i ‘Decidim’.

Segons Bernat Solé, aquest projecte pioner pot servir perquè en d’altres indrets del territori s’hi dugui a terme el mateix.

Bernat Solé, conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència de la Generalitat de Catalunya: Un projecte pioner a nivell català i hem convidat al Consell Comarcal a adherir-se a l’estratègia 20-30 per traslladar un experiència que estic segur que serà replicable arreu del país.

Segons el conseller, el que té més valor d’aquest projecte és el fet que els 21 alcaldes de la comarca treballin per un mateix objectiu i que s’inclogui a la ciutadania a la participació sobre les decisions de les necessitats territorials de la Garrotxa.