El CPA Olot vol seguir fer brillar el ‘Trampa Mortal’ a l’estatal de grups de xou

El primer equip del Club Patinatge Artístic Olot afronta aquest diumenge el Campionat d’Espanya de grups de xou grans, després de les fantàstiques prestacions ofertes al Català celebrat a Olot. Les noies de Ricard Planiol i Esther Fàbrega han entrenat bé durant aquets dies i arriben bé pel campionat.


Ricard Planiol, entrenador i coreògraf CPA Olot: La veritat és que molt i molt bé, ja abans del Campionat de Catalunya anàvem molt bé, i anar seguint amb aquesta bona tònica, la veritat.

L’Estatal és la porta d’entrada a les competicions internacionals. Quedar entre els dos primers classificats asseguraria la presència del CPA Olot a l’Europeu i al Mundial.

Ricard Planiol, entrenador i coreògraf CPA Olot: Del Campionat d’Espanya depenen les places de cara a competir les competicions internacionals. El 1r i 2n classificat es classifica per l’europeu i el Mundial, mentre que el 3r escull una de les dues. La que no esculli, és on anirà el 4t classificat.

El que més preocupa ara mateix és la pandèmia, i arribar al diumenge sense baixes per culpa del COVID. Aquests dies l’equip ha tingut alguna patinadora confinada. Si tot va bé, però, totes estaran llestes pel diumenge, tret d’una altra patinadora que és baixa per prescripció mèdica.

La competició es durà a terme a Lleida i la final es disputarà a partir de dos quarts de cinc de la tarda. Una nova oportunitat pel primer equip del Club Patinatge Artístic Olot de fer brillar el ‘Trampa Mortal’.

 

 

x