Els Premis Garrotxí de l’Any tornen aquest 2021 amb una nova categoria, la de ‘Jove Promesa’

Més participació a tots els nivells, des de les entitats, municipis de la comarca i intentant arribar a tota la ciutadania. És el principal objectiu del Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot per als Premis Garrotxí de l’any d’aquest 2021, que tornen després d’una edició deserta per la pandèmia amb la intenció de ser el màxim representatius possibles.


Amb un nou jurat, renovat en la seva totalitat, i amb les categories tradicionals, com són el premi a la trajectòria, a la millor iniciativa empresarial, la millor iniciativa promocional i la millor iniciativa social, s’hi suma un nou guardó, que s’entregarà a la Jove Promesa. Un premi que busca la implicació del jovent en la tria i que tindrà votació popular, igual que el del Garrotxí de l’Any.

Josep Andrés, president CIT: “Els premis són transversals i hi ha molts àmbits. Ens semblava que a vegades es dona la impressió que només es premia la trajectòria. Cal esperonar també als joves, els qui marquen el futur. També és una manera que els joves hi participin més, pot ser molt positiu”.

La celebració de la gala no podrà ser en un restaurant acompanyada d’un sopar a causa de les mesures sanitàries, que no contemplen aquesta opció, per tant es farà al Torín, amb un format telemàtic però també presencial amb aforament limitat. Serà el proper 10 de juny.

Per a les votacions populars del Garrotxí de l’any i la Jove Promesa, s’hi pot participar i proposar els candidats que es vulgui a través de la pàgina web del CIT. Les votacions ja estan obertes.