Especial Sant Jordi a ‘La Finestra’ d’Olot Televisió

Olot Televisió es convertirà demà en un aparador del Sant Jordi garrotxí. I és que des d’allà, observarem com es recupera la Diada de Catalunya a la ciutat d’Olot i els municipis de la comarca en una data tant nostrada que l’any passat no es va poder viure en directe a causa de la pandèmia.


Serem al Firal, amb connexions en directe, per parlar amb els paradistes professionals del llibre i la rosa i saber com els prova la jornada i com va el ritme de vendes. Des del plató amb la Paula Nuñez, entrevistarem autors locals més destacats de la jornada literària, que com cada any arriba amb nous títols i amb productes estrella.

Debats literaris, personalitats polítiques locals i moltes sorpreses en un programa especial que arrencarà en directe a tres quarts d’una del migdia i durarà fins les dues, on ja enllaçarem amb l’Informatiu del migdia.

Veurem les alternatives més boniques i cridaneres per regalar una bona rosa.