Marià Clavell i Laia Mitjà es juguen bona part de la temporada a la 10a jornada de la Lliga Nacional de horseball d’aquest cap de setmana

Després que les competicions hípiques hagin estat un mes i mig aturades a causa del brot de rinoneumonitits a finals de febrer, cap de setmana crucial per Marià Clavell i Laia Mitjà en els seus respectius partits de la lliga Nacional de Horseball.


Marià Clavell, amb el Malla, es juguen bona part de la temporada dissabte i diumenge, amb dos enfrontaments amb els fins ara dos equips més forts a la lliga: el Cardedeu i El Serrat, que estan tres i un punt, respectivament, per sobre els osonencs a la classificació.

Marià Clavell, jugador Malla: Són els rivals potents de la lliga i són dos partits clau per veure allà on estarem durant l’any. Si no guanyem la lliga es complica molt.

L’equip afronta la jornada amb ganes però també amb imprevistos.

Marià Clavell, jugador Malla: Tenim un jugador lesionat i ha hagut de pujar un altre company de l’equip B.

De la seva banda la també garrotxina Laia Mitjà, amb el Horseball Banyoles, afronta els duels davant l’Alforges, dissabte, i davant el Cardedeu diumenge. Fins al moment treuen dos punts a l’Alforges però necessiten guanyar al Cardedeu, que els avantatge en dos punts.

Laia Mitjà, jugadora Horseball Banyoles: És un partit complicat. Si no aconseguim guanyar-les revalidar el títol es posaria difícil.

En la seva segona temporada a Banyoles, Laia Mitjà busca seguir creixent i anar formant cada cop un binomi més compacte amb el seu cavall.

Laia Mitjà, jugadora Horseball Banyoles: A banda dels dos entrenaments col·lectius per setmana, cada jugadora treball individualment amb el seu cavall. El meu objectiu és anar treballant tel binomi amb el meu cavall. Com més treball individual en el treball,més rendiment en els entrenaments col·lectius i en els partits.

Banyoles acollirà una desena jornada de lliga que pot aclarir quins equips aspiraran realment al títol.

El cap de setmana passat també es van iniciar les lligues catalanes i de formació, amb presència de set equips del Club Equillet de la Vall d’en Bas i el Club Horseball la Garrotxa d’Olot.

x