Una revista commemorarà els 25 anys d’història de l’IES Bosc de la Coma

Aquests passadissos han vist passar milers d’alumnes des de la seva obertura ara fa un quart de segle. Uns anys on hi han passat alumnes, professors, formadors i nombrosos equips, i que a poc a poc han servit per donar forma una personalitat molt reconeixible al centre educatiu.


Marc Nicolau, director IES Bosc de la Coma: “El centre des de sempre ha estat molt a prop de les persones, dels alumnes, perquè el professorat s’hi implica molt. Intentem que hi hagi un bon clima i un bon ambient de treball”.

Alumnes com l’Aina donen bona referència del tipus d’afecció que tenen amb el centre. Ella ja fa segon de batxillerat.

Aina Verdaguer, alumna IES Bosc de la Coma: “M’he sentit molt acompanyada al llarg d’aquests anys ja que d’una manera directa o indirecta sempre t’intenten ajudar”.  

Ara, el que li farà llàstima, serà marxar…

Aina Verdaguer, alumna IES Bosc de la Coma:  “Home, sí que ho trobaré a faltar, sobretot als companys i professors”.

Enguany des de l’Institut haurien volgut fer un sopar, un dinar, convidar ex alumnes, professors, treballadors, famílies i a tota la seva gent per celebrar aquests 25 anys. La pandèmia no ho ha permès però el que no ha pogut frenar és la iniciativa del professorat i l’alumnat per anar fent petits gestos reivindicatius celebrant l’efemèride. El més important, l’edició especial d’una revista que s’escriu cada any però que enguany es publicarà per Sant Jordi, tindrà més del doble de pàgines de l’habitual, gairebé deu fulles per any, i comptarà amb la participació de tots els col·lectius de l’Institut.

Fina Vilanova, professora IES Bosc de la Coma: “Sortirà publicada per Sant Jordi, amb unes 250 pàgines amb històries i temes de cadascun dels anys, testimonis… També hi haurà la participació dels alumnes i alguna sorpresa que desvetllarem el dia de la Diada”.

25 anys de classes plenes d’objectius, de passions i de motius per seguir endavant a l’Institut Bosc de la Coma, que tot i la pandèmia, està de celebració.

x