La UE Olot necessita guanyar per aixecar la moral i per no despenjar-se en la lluita per la salvació

Gabri García, entrenador UE Olot: Estem molt al límit però amb els resultats que estic veient encara tenim possibilitats i tinc esperances que ens en puguem ensortir.

La Unió Esportiva Olot vista aquest diumenge el Peña Deportiva, primer classificat a la lliga i equip que encadena dues victòries consecutives. Els de Gabri busquen recuperar sensacions i guanyar per seguir vius. L’horari de partit, un mal de cap: les 12 del migdia, que juntament amb la combinació de vols, no posa les coses gens fàcils, pel que fa a la planificació de les hores prèvies del partit i els darrers entrenaments.


Gabri García, entrenador UE Olot: M’agradaria un altre pla de viatge, però com que no el podem tenir, doncs ens hem d’adaptar. Intentar arribar allà, entrenar el que puguem i descansar per les 12 del dia següent estar bé.

Els olotins jugaran, a més, sobre gespa artificial. Gabri creu que hauran d’estar atents a les pèrdues de pilota i el vot de la pilota, però no li preocupa excessivament si això els impedirà poder desenvolupar el seu estil de joc.

Gabri García, entrenador UE Olot: és un error entrenar tot l’any d’una maner ai canviar per un partit. Et condiciones tu sol. No jugarem d’una altra manera que no sigui la que entrenem el dia a dia.

La millor notícia per l’equip, sens dubte, és que els 20 jugadors estan disponibles. No hi ha lesionats. Ara bé, només 18 seran els jugadors que viatjaran a Eivissa.

Gabri García, entrenador UE Olot: Tots disponibles. Una llàstima que només podran viatjar 18. Una llàstima deixar a dos jugadors que estan entrenament bé i que estan bé.

La darrera vegada que la Unió Esportiva Olot van enfrontar-se al Peña Deportiva va ser a la temporada 2017-2018 i el partit va acabar amb derrota. Una motivació més, doncs, per fer un bon partit i tornar de les illes amb tres punts que, a aquestes alçades, valen or.