Les mesures de seguretat i les restriccions no aturen la revifada de la flama de Sant Jordi

Controls d’accés, circuits tancats, mesures de seguretat, mascaretes… Però roses, llibres, sol, somriures i ambient de Sant Jordi. Aquest 2021 ha estat l’any de la revifada de la flama de la Diada.

Sandra Garrote, Floristeria Sandra: “És molt semblant als anys anteriors a la pandèmia. Mesures i altres precaucions però molt bé”. 

Irene Bonet, Llibreria Drac: “Estem en xifres com les del 2019 cap enrere, molt agraïts a tota la gent per la resposta”. 

Des del conssitori s’han mostrat satisfets de poder celebrar la Diada al Firal encara que fos només amb els professionals del llibre i les flors. Per accedir a les parades hi havia un circuit d’entrada i sortida marcat amb valles i cintes.

Pep Berga, alcalde d’Olot: “El que més greu ens ha sabut és haver de dir a les entitats que no podien venir”. 

Avui no hi ha hagut les activitats tradicionals que es podien veure qualsevol altre any. Cap ni una, però s’ha conservat l’activitat més especial, la passejada per la ciutat amb la rosa en una mà i el llibre a l’altre.

 

A falta de dades concretes pel què fa a vendes, podem dir amb certesa que aquest 2021, com a mínim, s’ha igualat el 2019.