Les vendes es disparen a les floristeries en un 2021 on el caliu de Sant Jordi ha revifat

A Flors Can Carlicus hauran venut, quan acabi la Diada, més de 10.000 roses. Blanques, vermelles, grogues, rams, detalls, muntatges… Per varietat no quedarà. Això sí, el producte estrella, la rosa vermella tradicional, més valorada que mai, ja que l’any passat hi va haver molta gent que es va quedar sense.


Sara Colomer, Flors Can Carlicus: “Vam vendre totes les roses, i la gent trucava però no en van arribar més. Vam fer Sant Jordi a domicili però lògicament no vam poder arribar a totes les cases”.

Però de tot se’n poden extreure conclusions positives, ja que un Sant Jordi en pandèmia i repartint a domicili li va servir a la floristeria per fidelitzar els clients que tenien cada any i, a més, donar-se a conèixer amb nous clients. I aquest 2021, tocava revifar la Diada. Així ha estat.

Sara Colomer, Flors Can Carlicus: Aquest any hem tornat a reviure l’ambient i el caliu de Sant Jordi, i a més hem superat el 2019 perquè tenim la gent de sempre sumada a la que ens va conèixer l’any passat.

La gran diferència respecte d’altres anys ha estat la previsió. Les reserves s’han multiplicat i s’ha espaiat molt la compra de la rosa. De fet, durant tota la setmana, s’ha treballat moltíssim, especialment dimecres i dijous a les tardes. Hi ha hagut un moment en el quan a Can Carlicus, s’han vist obligats a dir que no a alguns encàrrecs pel què fa a muntatge i rams al gust, ja que no donaven a l’abast. Això sí, avui, encara queda alguna rosa de les preparades prèviament per vendre pels qui anem a última hora.