L’Hoquei Olot afronta un doble enfrontament contra el Maçanet B per continuar amb el somni de l’ascens

L’Hoquei Olot afronta el cap de setmana més decisiu de la temporada. Malgrat no poder acabar la segona fase de la lliga entre els quatre primers, els de Miki Ràfols van concloure-la amb bones sensacions, empatant contra el Barça C: un dels millors equips de la lliga. Ara, als olotins els queda certificar la permanència i continuar somiant amb l’ascens i el Maçanet B serà el rival en aquesta eliminatòria de repesca. Dissabte quan faltin vint minuts per les quatre de la tarda jugaran a domicili, mentre que l’endemà, el diumenge, jugaran a Olot el partit de tornada a les cinc de la tarda.


L’equip afronta el duel amb ganes però sense Marc Prat: una de les peces claus de l’equip que porta setmanes lesionat.

Miki Ràfols, entrenador CH Olot: Els equips et fan una mixta, per poder-lo defensar, perquè així no tingui espai per xutar i això genera a la resta de l’equip espais. És un jugador determinant a l’equip, ens falta i està clar que el trobem molt a faltar.

Tot i el poc temps que porta Miki Ràfols a la banqueta olotina, es mostra satisfet d’algun canvi que ha pogut fer amb l’equip.

Miki Ràfols, entrenador CH Olot: És un equip que ja pressionava i a mi ja m’agrada, però hem canviat alguns matisos, perquè en algunes pressions teníem errors i en atac també hem pogut treballar alguns moviments.

Amb molt poc marge de temps, tots aquests canvis en positiu i els que puguin venir, seran clau en els dos duels d’aquest cap de setmana. Passarà l’equip que més gols faci a la suma dels dos partits i al pavelló olotí hi podran entrar uns 80 espectadors.

Els altres partits d’aquesta eliminatòria de repesca seran: Voltregà B-Vic B, Manlleu B-Cerdanyola i Tona-Caldes B.

x