Gemma Comalada i Nina Bach presenten l’edició municipal de ‘El secret de la Vall’ a Can Trona

El Centre de Cultura i Natura Can Trona ha viscut avui una jornada ben especial. Aquest dissabte al matí ha tingut lloc a l’auditori de l’espai la presentació del llibre ‘El secret de la Vall’, a càrrec de Gemma Comalada i Nina Bach. L’edició pretén donar a conèixer el que les dues han anomenat pròpiament el ‘secret’ de la zona. El conte compta amb il·lustracions científiques de l’estudiant Gemma Comalada, arran de la col·laboració de l’Ajuntament de la Vall d’en Bas amb el Grau d’Il·lustració Científica de la Fes.

Gemma Comalada, estudiant del grau d’il·lustració científica: Consisteix en set animals amb realisme. Ha estat molt gratificant poder veure la gent, poder explicar el que hem fet i poder deixar constància.

Nina Bach, autora del conte: La Vall és un espai molt ric en tot el que fa la fauna i flora i tot el que tenim. És un gran plaer fer un llibre per donar a conèixer aquesta vall i perquè se la respecti i cuidi com es mereix.

Una trentena de persones han assistit a la presentació. Entre elles, l’alcalde de La Vall d’en Bas, Lluís Amat, que s’ha mostrat molt satisfet. Després de la intervenció de la Gemma i la Nina, s’ha dut a terme una representació infantil del llibre que ha agradat molt al públic més jove.

Lluís Amat, alcalde de La Vall d’en Bas: Els nostres gestos diaris, el dia a dia, el com eduquem, el com posem en valor allò que tenim al nostre entorn, les persones, etc. ens porten a la paraula potser més important, que és estimar. Estimar allò que tens, estimar allò que t’envolta i si ho estimes en tens cura.

El conte es posarà a la venda d’aquí a unes setmanes.