El CPA Olot recupera el Campionat d’Espanya i assegura la presència a l’Europeu i el Mundial

El primer equip el Club Patinatge Artístic Olot es va imposar aquest diumenge al Campionat d’Espanya de grups de xou grans, disputat a Lleida. Tot i cometre alguna errada més que al Campionat de Catalunya, les patinadores de Ricard Planiol i Esther Fàbrega van tornar a ser clarament superiors a les seves rivals. El ‘Trampa Mortal’ va tornar a brillar i es van imposar amb una puntuació total de 96,3 punts.


El CPA Girona va ser segon, amb la coreografia ‘Ella’, amb un total de 92,6 punts. I el Masnou va ser el tercer classificat, amb un total de 86,7 punts, amb la coreografia ‘Efecte Al·lucinògen’. Així doncs, es va repetir exactament el mateix podi que als Campionats de Catalunya.

Vicky Prat, capitana primer equip CPA Olot: Les sensacions, ja sigui Campionat d’Espanya, del Món, provincial… les sensacions de guanyar és increïble i més quan ho fas satisfeta de a feina que acabes de fer. Per tant, molt contentes.

Quatre any després el Club Patinatge Artístic Olot recupera el lloc més alt del podia a l’estatal. Ara les olotines descansaran i es prepararan per la següent cita, l’Europeu a finals de juliol, a l’espera que el mundial de la tardor que ve es pugui disputar. El d’aquest diumenge va ser el 15è títol estatal pel CPA Olot, que torna a ser l’equip hegemònic.