El Peña Deportiva remunta un Olot que es complica una mica més la salvació (2-1)

La Unió Esportiva Olot visitava el camp del Peña Esportiva en un partit clau per enfilar el camí cap a la salvació, però aquest diumenge els vermells tampoc han tingut sort i han sortit derrotats per 2-1.


I això que els de Gabri han començat el matx amb energia damunt la gespa artificial eivissenca. Al minut 35, Juan Delgado, que ha fet una excel·lent primera meitat, ha rebut una passada a l’espai que l’ha deixat sol davant el porter i Marc de Val li ha fet falta. El col·legiat ha xiulat penal. Una pena màxima que ha transformat a la perfecció Xumetra, avançant els visitants.

A la represa, el Peña Esportiva ha fet canvis amb la intenció de buscar un joc més ofensiu, però l’Olot s’ha mostrat sòlid en defensa. Al minut 65, els olotins han pogut fer el segon quan Joel Arumí ha recuperat la bola i Juan Delgado ha fet un mal enviament per Xumetra. Els locals, que no havien creat gairebé cap ocasió de gol clara, han començat a arribar amb més força a la porteria de Ballesté. Al minut 77, Pau Pomar ha rebut un mal refús defensiu en un córner per anotar l’empat amb una tisora acrobàtica. El gol ha enfonsat un Olot que ha vist com tres minuts més tard el partit se li escapava quan Blázquez ha perdut la pilota en una zona perillosa i Vivi ha comès penal a Loren. Aaron, amb firmesa, ha enganyat Ballesté i ha col·locat el 2-1 definitiu. La derrota deixa molt tocada una Unió Esportiva Olot que veu com es complica una mica més la salvació.