Ja està disponible la 16a edició de la ‘Guia Activa l’Estiu’ de la Garrotxa

L’Ajuntament d’Olot i el Consell Comarcal de la Garrotxa han presentat la ‘Guia Activa l’Estiu’, un seguit d’activitats que poden participar-hi els nens i nenes d’Olot i comarca de la Garrotxa durant aquest proper estiu.


Mariona Camps, regidora d’Educació de l’Aj. Olot: “Enguany hi ha 88 activitats plasmades en aquesta guia, que estan estructurades com sempre. La primera part hi ha totes les activitats que organitza l’Ajuntament d’Olot, sota el programa d’estiu riu. Posteriorment hi ha totes les activitats que s’organitzen des dels diferents municipis de la Comarca. Finalment hi ha totes les propostes de les entitats i associacions privades”.

Aniol Sellabona, regidor d’Esports de l’Aj. Olot: “Recull qualsevol interès que pot tenir qualsevol infant i qualsevol jove de la comarca de la Garrotxa. Des de la basant esportiva la veritat és que ens alegra poder recuperar un format, en aquest cas el format esportiu específic d’esports específics que tenen llarga trajectòria a la nostra ciutat que, l’any passat, a causa de la pandèmia, no vam poder celebrar”.

Joan Gelabert, tècnic de Joventut: “Aquesta guia es pot descarregar ja sigui a l’ordinador, ja sigui de forma impresa, amb la pàgina que es vulgui, i també al telèfon mòbil. Aquest any hem fet un índex en el qual es pot fer ‘click’ al municipi on es vol fer l’activitat i, de forma automàtica, es rep tota la informació necessària”.

Les inscripcions es poden dur a terme, de forma telemàtica, a partir de la pàgina web de l’Ajuntament d’Olot, dins l’apartat d’Estiu Riu. Les sol·licituds s’obriran a partir del 4 de maig i fins el dia 16, i la guia es pot consultar a la web de d’Institut Municipal d’Educació de l’Ajuntament d’Olot.

x