L’Hoquei Olot assegura la permanència i obté el bitllet pels play-off d’ascens després de superar al Maçanet B

L’Hoquei Olot va certificar aquest diumenge un cap de setmana de somni. Després de vèncer dissabte al Maçanet B 1 a 5, l’endemà van certificar la permanència a la Nacional Catalana i es va classificar pels play-off d’ascens a OK Lliga Plata.


Joan Mangas va avançar ben aviat als olotins i un minut més tard Aniol Mangas va fer el segon. A las segona part Martí Buch va poder escurçar distàncies.

Però tot seguit vindria l’explosió de gols de l’hoquei Olot. Tomàs Marcé va fer el tercer. I Aniol Mangas aconseguiria poc després aquest golàs d’estratègia. El mateix Martí Buch posaria el 4 a 2 en el marcador. Però Ferran Sacrest va fer el cinquè un minut més tard.

Fins i tot Guillem Raurell va impedir que el Maçanet B aconseguís el tercer. I per arrodonir la festa, Tomàs Marcé  va aconseguir fer el sisè i definitiu després d’una pèrdua de pilota visitant.

Miki Ràfols, entrenador CH Olot: Sabíem que seria un cap de setmana complicat, gairebé et jugues la temporada en dos dies. Intervenen molts factors: possibles targetes, lesions, cansament, estar bé físic i mentalment i tenir l’encert i la veritat és que ha estat un cap de setmana rodó.

Àlex Rovira, jugador Maçanet B: Hem patit una mica el resultat d’anada, que és un resultat molt complicat i vam pecar de no mantenir un resultat que ens deixés vius. L’Olot és un equip pensat per pujar, amb jugadors de qualitat com l’Aniol, tot i que tenen lesionat en marc Part, i sabíem que era complicat.

L’Hoquei Olot descansarà el cap de setmana que ve. La propera cita serà d’aquí a dos cap de setmanes, quan disputaran el primer duel per l’ascens contra el Noia B.