Una setantena de persones tallen l’avinguda Sant Jordi en la penúltima acció de la proposta “Recuperem la ciutat”

Una setantena de persones han tallat aquest matí l’avinguda Sant Jordi en el que ha sigut la penúltima acció de la proposta reivindicativa “Recuperem la ciutat” de No és un vial, és un carrer. L’entitat ha desviat el trànsit motoritzat del tram comprès entre el parc de les Móres i la rotonda de La Deu, que considera la zona més verda de l’avinguda.


La plataforma ha assegurat que han percebut una millora en l’ajuda de les institucions a les seves demandes.

Toni Fité, membre de No és un vial, és un carrer: Nosaltres hem parlat amb el Director General de Carreteres. La cosa està molt avançada. El que passa és que la burocràcia, els tràmits i tot això és molt lent. Requereix el temps que requereix, però veiem que de mica en mica va avançant. Veiem la llum al final del túnel.

La plataforma convidava a passejar pel tram tallat caminant, amb patinet o bicicleta. De fet, l’activitat s’ha denominat com a la segona bicicletada. La primera es va organitzar fa gairebé dos anys.

Toni Fité, membre de No és un vial, és un carrer: Personalment aniré amb bicicleta. Volem gaudir de fer aquest tram sense cap perill i passar-nos-ho bé.

També s’han manifestat de forma simultània diverses entitats semblants a municipis com Barberà del Vallès, Sabadell, Barcelona, el Masnou i l’Hospitalet de Llobregat.

x