Albert Fàbrega reconeix que la carretera de Serinyà a Besalú millorarà la seguretat però considera les obres “un pedaç”

Les obres de la carretera que uneix el Gironès i la Garrotxa estan complint terminis. Així ho assegura l’alcalde de Sant Ferriol, un dels municipis més afectats pels treballs. Tot i que reconeix que es millorarà la seguretat dels vials i l’accés al polígon industrial del municipi, el batlle va assegurar ahir a Olot Televisió que aquesta nova infraestructura no millorarà la que ja hi havia i es continuarà generant un embut a l’alçada del terme municipal.

Albert Fàbrega, alcalde de Sant Ferriol: “Les carreteres, o hi són o no hi són. Des del moment que s’està fent nova, no té cap sentit que no es desdobli, ja que des de Cornellà de Terri fins a Girona ho està, i des de Besalú fins a Olot, també”.

L’alcalde creu que si segueixen aquest ritme, a principis d’estiu els responsables de les obres estaran ja fent els acabats, i espera que com a mínim la rotonda d’entrada al polígon faciliti l’accés als qui ja hi són i animi als qui s’hi volen instal·lar, com és el cas del grup Monter, que hi va comprar uns terrenys per fer-hi una sucursal. La pandèmia ha aturat els plans de l’empresa càrnia però Fàbrega confia que aviat es reprengui el projecte.