El Divisió d’Honor del Club Tennis Taula Olot ja té la feina feta però encara té molt a dir

El primer equip del Club Tennis Taula Olot ja ha complert amb l’objectiu de la permanència una temporada més a la Divisió d’Honor. Les victòries a casa davant el Vic i el Calella aquest cap de setmana deixen als olotins líders del grup 4, amb permís de l’Eivissa que ha diputat una jornada menys, a falta de dos partits per diputar. Els olotins afronten les dues darreres jornades tranquils, i sense renunciar a jugar de tu a tu a la fase d’ascens a Superdivisió.


Òscar Gallego, entrenador Club Tennis Taula Olot: Estem tranquils ara, ja que estem matemàticament els tres primers i evitar així la fase de descens. Ara ja podem jugar tranquils i quan arribi la fase d’ascens, anar a totes.

Les victòries de Diogo Pinho estan sent claus aquesta temporada. Suma 12 partits vençuts de 12 jugats. Ara bé, Marc Caymel està sent clau com a segon jugador, amb 8 victòries i només 4 derrotes. I fins i tot Arnau Roca, que suma els mateixos partits guanyats que perduts: 4.

A  tots ells els hi toca un cap de setmana de descans, abans d’afrontar la darrera concentració d’aquesta reduïda lliga a la Divisió d’Honor. El Club tennis Taula Olot ja té la feina feta però encara té molt a dir.