El PSC d’Olot voldria canviar de lloc el parc infantil del Firal Petit

El Firal Petit no té zona de jocs infantils des que es van retirar per les festes del Tura del 2019. El grup municipal del PSC ha qualificat el projecte de fracàs, tant pel material de què estaven fets els elements, que s’escalfava molt amb la calor, com per la seva ubicació, perquè consideren que entorpia l’activitat diària del passeig.


L’ajuntament té a punt el projecte per tornar-los a instal·lar, però el PSC vol que es canviïn de lloc, i es posin a la plaça 1 d’octubre.

Marina Alegre, regidora PSC Olot: “Pensem que és un lloc més tranquil, hi ha menys acumulació de gent, hi ha una zona de bancs i un bar amb una terrassa, i considerem que seria molt millor emplaçament”.

Els socialistes olotins ha traslladat la proposta a l’equip de govern, que els ha respost que la situació dels jocs compta amb el vist-i-plau dels veïns. Ells asseguren que no és així.

Marina Alegre, regidora PSC Olot: “Quan es va fer aquest procés la plaça del teatre encara no estava acabada. Nosaltres hem parlat amb els veïns i els hi sembla molt més correcta la nostra proposta. Demanem a l’ajuntament que reconsideri la nostra proposta i torni a parlar amb els veïns”.

Segons va explicar l’equip de govern d’Olot al novembre, la nova àrea de joc del Firal Petit suposarà una inversió propera als 70.000 euros, però serà compatible amb la celebració d’actes en aquest punt de la ciutat.

 

x