Els alumnes de batxillerat i FP tornen a les classes 100% presencials en el moment clau del curs

Al 100% els alumnes de Formació Professional de l’Institut la Garrotxa han tornat a les classes presencials de manera completa. Fins ara, els grups feien per estar un dia cadascun a casa i fer classes telemàtiques.


Jordi Antiga, director IES Garrotxa: “Això des del gener, però abans el que fèiem era un 50%, per tant només venien la meitat d’hores”.

Des del centre agraeixen poder reprendre les classes presencials de manera completa i recuperar una mínima normalitat, ara que s’acosta la fase decisiva del curs sobretot pels alumnes d’últim any. Tot i així, fins ara se ‘n’havien sortit prou bé.

Jordi Antiga, director IES Garrotxa: “Ja teníem tota la part de teletreball més preparada que l’any passat, però sobretot pensant en Selectivitat i els exàmens de FP, era important la presencialitat. Els estudis, de fet, estan pensats per això”.

Les PAU són a els portes i era important un últim tram de curs totalemnt presencial per poder-les preparar. A banda dels alumnes de segon de Batxillerat, però, és segur que a tots els alumnes els serà profitós recuperar l’activitata lectiva corrent.

x