Més de 300 atletes participen a un control d’atletisme formatiu a Olot

Les pistes d’atletisme d’Olot van acollir aquest cap de setmana un control d’atletisme per atletes de formació, organitzat per la secció d’atletisme del Club Natació Banyoles i amb la col·laboració del Club atletisme Olot Terra de Volcans. En plena pandèmia, no és fàcil trobar proves d’aquesta mena en la que hi participin atletes de diferents clubs.


En total, hi van ser presents més de 300 atletes, de clubs tan diversos com el mateix Banyoles, el Figueres, el Ventalló o atletes d’indrets molt diversos: des de Vic, Girona, Palafrugell, Mataró o Andorra. Per a molts d’ells va ser la oportunitat de tornar a competir mínimament, donat que alguns d’aquests clubs no compten amb pista d’atletisme.

Pere Hidalgo, secció atletisme CN Banyoles, organitzadors del control: Sorgeix d’anys anteriors i nosaltres necessitàvem practicar atletisme en condicions, perquè a Banyoles no tenim pista, i per a nosaltres és una oportunitat venir a Olot.

Manel Rodríguez, Club Atletisme Olot Terra de Volcans: Fa molts dies que la mainada no pot competir i en tenen ganes. I si vols que l’atletisme tri endavant, s’ha de fer. Sort en tenim del CN Banyoles que s0’ha encarregat de les inscripcions i demés.

També hi van ser presents atletes del Terra de Volcans i el Club natació Olot. Del Terra de Volcans destaca l’actuació de l’atleta del 2006 Lluc Casal Costa, que es va imposar als 1.000 metres sub16 amb un temps de 2.43:37 i va ser tercer en longitud, saltant 5.14. Sira Njai Sakiliba, també del Terra de volcans, va ser la millor en longitud sub18 gràcies a un millor salt de 4.71. Del Club Natació Olot va destacar Marius Mills, que va ser primer a la prova absoluta dels 1.500, amb un temps de 4.14:71; i segon als 100 metres llisos, amb un temps de 12:21.

x