Tortellà arreglarà el camí que va de Can Masó a la riera de Sales i dotarà l’escola de nous ordinadors

Són les dues propostes que han sortit guanyadores dels pressupostos participatius d’enguany, que es tiraran endavant amb un pressupost de 10 mil euros.


L’Ajuntament de Tortellà ha fet públiques les propostes guanyadores dels Pressupostos Participatius, que podien votar tots els majors de 16 anys empadronats al municipi fins el 16 d’abril. El consistori dedicarà un total de 10.000 euros a fer realitat les dues opcions que han rebut més suport dels tortellanencs.

Josep Reig, alcalde de Tortellà: “Una és dotar a l’escola de nou material informàtic, ordinadors, i la segona una recuperació d’un camí que va del poble a la riera de Sales, està força malmès i hi ha molta gent que l’utilitza per anar a passejar”.

En total s’han recollit 22 propostes de quatre àmbits diferents: medi ambient, tecnologia i maquinària, manteniment i lleure, i només quatre van quedar descartades per no ajustar-se a les bases.

Josep Reig, alcalde de Tortellà: “Hi ha idees molt bones, que l’equip de govern les hem de recollir i poder-les plantejar en un futur proper”

120 veïns de Tortellà han votat en aquesta edició dels Pressupostos Participatius, una xifra que el consistori considera bona, tot i que li agradaria que fos més alta.