El Festival Sismògraf encara la seva última setmana amb dos espectacles

El Festival Sismògraf, que va donar el tret de sortida de la 13a edició el passat dijous 8 d’abril, encara la seva darrera setmana de festival amb la celebració de 2 espectacles.

Là, de Baro d’evel, serà l’espectacle que tancarà el festival. Es farà al Teatre Principal d’Olot demà dijous i divendres a 2/4 de 8 del vespre. El circ contemporani i poètic d’una de les companyies més reconegudes del moment.


‘Puede que haya maneras de acercarnos’, serà l’últim espectacle dels Nodes Creatius de l’Ona Expansiva. Es farà a Mieres aquest diumenge en dues sessions, una a les 12 i l’altre a les 6 de la tarda. La proposta, l’organitza  el node Nyamnyam dins del programa Si no vols pols no vinguis a l’era. És un dispositiu ideat per a generar trobades vaporoses, per a fer mapes de llocs amb noms de persones. Lara Brown viu en un poblet envoltat de natura i es va dedicar a enviar invitacions on proposava un intercanvi.

Lara Brown, artista: “Lo que presento es ese relato. De que es lo que ha pasado, como hacer posible un encuentro o una danza deslocalizada. De como jugar con el tiempo, el cuerpo i el espacio. Son tres cosas que siempre están ahí y tú estás jugando como ordenarlas, moverlas de dimensión un poco.”

El Sismògraf arriba doncs a la seva fi, després de gairebé 40 espectacles i una desena de nodes creatius arreu de la comarca.