Gabri García deixa de ser entrenador de la Unió Esportiva Olot

Gabri García no finalitzarà la temporada amb la Unió Esportiva Olot. El mateix president del club, Joan Agustí, ho ha confirmat a Olot Televisió.


El club ha emès un comunicat on explica que tècnic i club han decidit rescindir el contracte de mutu acord. El club agraeix la tasca que ha fet i li desitja sort en el futur.

Aquest fet es produeix amb l’equip en una situació compromesa: a quatre punts de la salvació i amb només quatre partits per endavant. La Unió Esportiva Olot ha sumat en els dos darrers partits dues doloroses derrotes, davant l’Oriola i el Peña Deportiva. Dos duels els quals els olotins es van avançar en el marcador però que van acabar sent remuntats.

Gabri va arribar al club olotí a finals de gener, per substituir Raúl Garrido i amb l’objectiu de capgirar la mala ratxa de resultats. La idea del club era sortir de la zona vermella de la classificació i seguir vius en la lluita per la lliga PRO, però amb el pas de les jornades l’equip es va veure abocat a lluitar per la permanència. Raúl Garrido va sumar dues victòries, cinc empats i cinc derrotes en dotze partits de lliga disputats. Gabri, amb els mateixos partits, ha obtingut quatre victòries, un empat i set derrotes.

Aquest dijous el club oferirà una roda de premsa, d’on es preveu que en surti el substitut de Gabri. Serà el tercer entrenador que haurà tingut l’equip aquesta temporada, fins al moment.