L’Escola Castanyer de Sant Joan les Fonts recull pilotes per als nenes i nenes dels països més necessitats

A l’Escola Castanyer van viure un Sant Jordi molt solidari. Els alumnes de Cicle Superior van muntar una parada a la plaça major de Sant Joan les Fonts on es venien, entre d’altres tipus, unes roses molt especials, de tela, fetes per al ONG santjoanenca Nzuri Daima, que té per objectiu impulsar el canvi social en zones d’especial desigualtat com per exemple Uganda o Tanzània, posant èmfasi sobretot en el col·lectiu dels infants.


Els alumnes de cicle mitjà també van impulsar una altra iniciativa, que en aquest cas durarà fins al 31 de maig. Estan recollint pilotes en bon estat per poder-les enviar als nens i nenes que més les desitgen i als quals els costa molt aconseguir-ne.

Isona Peracaula, alumna de 4t a l’Escola Castanyer: “Ens va impressionar molt veure una de les pilotes que fan allà. Les han de fer amb pela de plàtan. Vam pensar, no els podríem ajudar, amb la facilitat que tenim aquí d’accedir a aquestes coses?”.

Es pot col·laborar deixant les pilotes a la mateixa Escola Castanyer en horari lectiu. Els alumnes no tenen objectiu en nombre, més enllà d’ajudar als qui més ho necessiten.

Una bonica manera de mostrar la solidaritat i l’empatia dels alumnes de primària de Sant Joan cap als qui més ho necessiten.