Aquest divendres s’entreguen els premis del concurs de relats curts organitzat per Alba, Associació de Dones de la Garrotxa

Alba, Associació de Dones de la Garrotxa durà a terme aquest divendres a les set de la tarda, l’entrega de premis del concurs de relats curts. Les organitzadores no ha esperat ni un minut a la que les mesures del PROCICAT els han permès fer un acte que duu a terme normalment pels volts del 8 de març, en motiu del Dia Internacional de la Dona.


Només 120 persones podran ser presents a l’acte que es celebrarà a la sala Torin, és per això que Dones Alba faran possible la visualització del certamen a través d’Internet.

Imma Ras, vicepresidenta Alba, Associació de Dones de la Garrotxa: Ho farem per streaming. Passarem l’enllaç i la gent ho podrà veure en directe. Com que ja hem obert el canal Youtube. Els següents també ho podrem fer i podran recuperar el del concurs de relats.

Segurament la pandèmia i els confinaments han fet que enguany la gent s’hagi animat més a escriure. Fins 42 són les participants que optaran a estar entre les 15 finalistes i les tres premiades. Les finalistes i premiades tindran el seu relat editat en un llibret. L’objectiu d’actes com a aquests es visibilitzar i donar veu a les dones.

Una de les protagonistes de l’acte serà l’actriu Anna Roca, que llegirà un relats adaptats a contes de Joan Barril, on tractarà temes tan diversos com la soledat que viuen algunes dones, les que no tenen res o les acompanyants i cuidadores.

El d’aquest divendres serà el primer gran acte que Alba, Associació de Dones de la Garrotxa duu a terme des que va esclatar la pandèmia.