Batet de la Serra acull una nova edició del Trofeu Primavera de ciclisme

Aquest dissabte Batet de la Serra acollirà una nova edició del Trofeu Primavera de ciclisme en ruta, que organitza el Club Ciclista Olot Infantil. Una prova inclosa al calendari de la Federació Catalana de Ciclisme per a ciclistes en edat cadet i junior i que constarà de dues etapes.


Carles Torrent, Club Ciclista Olot Infantil: Aquest any serà la segona Volta Challenge, que l’any passat ja ho vam fer amb Ripoll. Aquest any, doncs, serà la segona Volta a Girona, que es completarà el diumenge amb una etapa a l’Agullana.

A les 9 del matí serà el torn dels cadet, mentre que els júnior sortiran a les onze. Els ciclistes sortiran de Batet neutralitzats i aniran direcció Santa Pau i un cop arribats a Mieres faran dues voltes pel Torn i El Sallent, per tornar baixar direcció el Croscat i pujada a Batet. Un recorregut exigent i diferent a les proves on solen córrer els corredors d’aquesta edat normalment.

Carles Torrent, Club Ciclista Olot Infantil : Pensem que a Barcelona és molt difícil organitzar una correra, normalment són en forma de circuits, d’un quilòmetre, dos quilòmetres… i aquí tenim un bon terreny per fer carreres xules.

Una dotzena de ciclistes del Team Torrent seran presents al Trofeu Primavera. L’equip olotí continua sumant bons resultats aquest temporada, els més recents el primer lloc de Gerard Cano a la general del 25è Memorial Fidel Bagan, amb Roger Pareta tercer i el Team Torrent com a millor equip. Lluc Plana en va sortir quart de la general i líder de la Copa Catalana.