Miquel Àngel Muñoz és presentat com a nou entrenador de la Unió Esportiva Olot

Joan Agustí, president UE Olot: És el tercer punt d’inflexió que fem durant aquesta temporada. Les facilitats per part d’en Gabri han estat absoluta i hem tirat el canvi endavant.

La junta directiva i la direcció esportiva del club van decidir aquest dimecres fer canvis a la Unió Esportiva Olot per tractar de sortir de la mala ratxa de resultats i acabar de la millor manera possible aquesta temporada. Cancel·lació del contracte de Gabri a mutu acord i nou gir de timó. En una roda de premsa molt diferent a la de l’anterior canvi d’entrenadors, sense Gabri, ha estat presentat Miquel Àngel Muñoz com a nou entrenador del primer equip, mantenint tot el cos tècnic. Segons el club, aquesta no ha estat una decisió improvisada, sinó que simplement s’ha hagut de ser ràpid.

Sergi Raset, director esportiu UE Olot: La sortida de Gabri no era una sortida preparada, però aquí no hi ha temps per lamentar-se, s’ha de tirar endavant.

Els màxims dirigents de la Unió Esportiva Olot han valorat que Miquel Àngel Muñoz, fins ara segon entrenador de l’equip am Gabri a la banqueta, aportarà un plus d’energia a l’equip.

Miquel Àngel Muñoz, entrenador UE Olot: Jo des del primer dia que vaig arribar a qui, febrer de d2020, em vaig posar a disposició del club, quan em van encarregar dirigir el futbol base. Per mi aquesta temporada està sent una muntanya russa, però s’ha d’assumir. Més que un relleu, és donar continuïtat a una bona feina feta per Gabri, el que passa que el futbol són resultats. Que ningú dubti que aquest equip abaixi els braços. La situació és difícil, sí, tenim punts de desavantatge.. però som l’Olot. I l’Olot no es caracteritza per rendir-se. Puc aportar experiència, il·lusió, ganes de treball i creença que és una situació que podem capgirar.

 

Tercer canvi d’entrenador en una mateixa temporada

Gabri Garcia va arribar a Olot el 26 de gener, amb el difícil repte de capgirar la mala dinàmica de l’equip i de passar pàgina a l’era Raúl Garrido, que tantes i tantes coses va aportar amb el poc més de tres anys que va dirigir l’equip.

Gabri no va complir amb la dita entrenador nou, victòria segura. De fet, no va aconseguir guanyar un partit fins el duel número quatre, a la banqueta de l’Olot. Va ser a casa davant l’Andorra, el seu ex equip, en un partit on es van començar a deixar entreveure el joc i la manera de fer que volia transmetre a l’equip. Aquella victòria, però, va ser un miratge. Després vindrien dues derrotes, que pràcticament condemnaven l’equip a lluitar per la permanència, primer objectiu que Gabri va repetir en la seva presentació, tot i que amb la boca petita, donat que la junta directiva encara que creia que l’equip podia lluitar per la lliga PRO, possibilitat que amb el pas de les jornades es va anar diluint.

En plena lluita per sortir de la zona vermella de la taula, la Unió Esportiva Olot va vèncer el derbi gironí contra el Llagostera, en el partit de tornada del públic a l’Estadi Municipal. Una de les poques tardes bones que ha tingut Gabri a Olot. la primera fase, però, va acabar amb una derrota al camp de l’Espanyol B que va deixar tocat a l’equip.

La segona fase de la lliga, la de permanència, no podia haver començat millor per a la Unió Esportiva Olot, amb dues victòries consecutives, quelcom que no havia aconseguit l’equip en tota la temporada. La primera a casa davant l’Atzeneta i la segona al camp del València Mestalla.

En els dos darrers partits, però, els olotins van deixar escapar una avantatge en el marcador a la primera part, per acabar sent remuntats, per l’Oriola i el Peña Deportiva. Dues derrotes que compliquen, i molt, la salvació, i que han suposat, després de 12 partits, la fi de l’era Gabri a la Unió esportiva Olot. Una etapa fugaç, de només tres mesos.

 

x