Di-Versiones i The Tyets, plats forts de la festa del Roser de Montagut

El repic de campanes torna a marcar l’inici de la festa del roser de Montagut aquest divendres. Després del desplegament de l’any passat per portar la festa a les cases, l’activitat cultural es desconfina per tornar al casal cultural del poble. The Tyets hi portarà la seva fusió de trap i reggaeton en català.


Dissabte a la tarda, doble sessió de la banda de versions més esbojarrada de la demarcació, Di-Versiones, que està a punt d’esgotar localitats.

Marta Pujiula, tresorera grup de joves Montagut: “A l’haver de reduïr tant l’aforament,  per distància i les mesures, hem optat per fer dos concerts que seran iguals, però així més gent podrà venir-ho a veure. Les cadires estaran posades per grups bombolla, i són en total unes 300 persones per passi.”  

Futbol, circ, teatre, i el berenar de fi de festa a la font del Cós completen un programa d’actes adaptat a les condicions imposades per la pandèmia. A diferència de Montagut, la Canya ha decidit anular els actes de la seva festa del Roser, per mala previsió meteorològica.