El CIT tornarà a homenatjar les mares garrotxines amb un acte adaptat a les mesures anticovid

L’acte més antic del centre d’iniciatives turístiques d’Olot, el Dia de la Mare torna aquest diumenge a la plaça Clarà després que l’any passat s’hagués de suspendre per primera vegada en 53 anys.


 Adela Moya, vicepresidenta CIT: “Diumenge farem l’homenatge a les mares, consisteix en un recital de poesies, l’ofrena a l’escultura de la maternitat… bàsicament com cada any, però aquest any no podem fer les sardanes.”

El parlament d’enguany anirà a càrrec de la garrotxinxa Yasmina Abdela, que va ser mare el març del 2020, durant la primera onada de la pandèmia. Precisament, tenint en compte les mesures de prevenció del COVID, el CIT ha adaptat el format de l’acte.

 Adela Moya, vicepresidenta CIT: “Ens veiem obligats a fer restricció de l’accés, limitar el perímetre i marcar distàncies. La gent pot venir i hi haurà cadires per seure amb les distàncies que s’han de mantenir.”

En cas de pluja, l’homenatge es traslladarà sota les voltes de la plaça Clarà. A la tarda, a la sala El Torín, el CIT entregarà els premis del 43è Concurs de Dibuix, que ha arribat a la xifra rècord de 158 participants.

x