El futbol territorial no s’atura en un cap de setmana amb poca activitat esportiva

Coincidint amb l’1 de maig, algunes lligues amb representació d’equips garrotxins descansen aquest cap de setmana. És el cas del primer equip de l’Hoquei Olot, el Segona Catalana de waterpolo del Club Natació Olot i el Divisió d’Honor del Club Tennis Taula Olot. la majoria d’equips sènior del bàsquet garrotxí també descansaran. I tampoc jugarà el femení de la Unió Esportiva Olot.


A banda de la Cursa de la Moixina i el Trofeu Primavera de ciclisme, l’activitat esportiva del cap de setmana es centrarà, doncs amb el futbol territorial, amb la disputa d’una nova jornada a la Tercera i a la Quarta Catalana. A Tercera, el Garrotxa visitarà el Fontcoberta dissabte (16h), mentre que Les Planes rebrà el Gironès-Sàbat (17h) i el Sant Roc visitarà l’Unió Girona (18.30h). Diumenge Les preses jugarà a casa (17h) davant la Cellera i l’Hostoles rebrà l’Atlètic Banyoles (17h). A la Quarta Catalana dissabte a les 16h: Maià – Sant Pere Màrtir i Palamós B – Castellfollit; a les 18h Cornellà del Terri – Les Preses B; 18.30h Flaçà B – Vall d’en Bas; i a les 16h Montagut – Ripoll.

També jugarà el el sènior femení del Vòlei Olot. Les jugadores de Jorge Silva visitaran l’Antón Massagué dissabte a partir de les cinc de la tarda, amb l’objectiu d’aconseguir la primera victòria a la segona fase de la lliga a la Primera Catalana. El femení del Banyoles-Garrotxa-Ripollès Rugby visitarà a l’Hospitalet dissabte a les 17.30h, per tancar la lliga a la DHC.

Tots els resultats del cap de setmana seran repassats dilluns (21.30h) al programa La Banqueta d’aquesta casa.