La restauració podrà tornar a servir sopars fins a les 23h a partir del 9 de maig

Coincidint amb la finalització de l’estat d’alarma, fixat per al 9 de maig, la Generalitat permetrà que bars i restaurants puguin obrir les terrasses i els interiors per sopar a partir del dia 9 i fins les 11 de la nit. Aquesta mesura, donarà cert oxigen al sector de la restauració, que fa setmanes que demana poder perllongar el seu servei més enllà de les 5 de la tarda. De fet, el passat 20 de desembre, fa més de 4 mesos, va ser l’últim dia que bars i restaurants van poder servir sopars.


Tot plegat, en un context en què la pandèmia fa dies que està estancada, amb els contagis que no creixen però tampoc baixen i les UCIs continuen tenint al voltant de 500 pacients.

Pel que fa al gruix de mesures, es prorroguen totes les restriccions vigents des de la setmana passada. Amb tot, aquesta relaxació de les mesures es combinaria amb la intenció de mantenir el toc de queda a Catalunya un cop ja no estigui en vigència l’estat d’alarma.