La UE Olot visita l’Atzeneta amb Miquel Àngel Muñoz al capdavant i amb poc marge de maniobra

La Unió Esportiva Olot afronta aquest dissabte una nova prova de foc. L’equip cada cop està més a prop de cremar-se, però encara confia revertir la situació. Davant l’Atzeneta només val la victòria, donat que els valencians treuen als olotins tres punts a la taula i tenen un coeficient major en cas de sumar els mateixos punts. A la Unió Esportiva Olot, se li presenta una visita complicada, davant un rival, que tot i poder-los vèncer fa poques setmanes, en els darrers partits ha aixecat el vol i suma dues victòries consecutives.


Miquel Àngel Muñoz, entrenador Unió Esportiva Olot: Ens espera un parit complicat, amb un equip intens, en un camp de petites dimensions. Un partit en què tothom s’hi juga la vida, entre cometes.

L’Olot afronta el duel amb la única baixa d’Albert Blàzquez per acumulació de targetes. La resta estan disponibles. El partit es jugarà aquest dissabte a partir de les cinc de la tarda.

x