L’Oficina de Turisme d’Olot incorpora dos itineraris turístics més

L’Oficina de Turisme d’Olot ja fa un temps que organitza itineraris i visites guiades ben diferents a diversos espais de la ciutat: l’itinerari modernista, amb l’objectiu de descobrir, més a fons, quin art s’hi amaga a les façanes d’edificis com la Casa Gassiot, la Casa Solà Morales, la Casa Escubós o Can Pujador; una ruta per conèixer els productes típics d’Olot i els seus productors a la plaça mercat, juntament amb una visita a Ferrer Xocolata, Can Baldiret o Can Morera; i un recorregut pel cràter, l’església i les torres del volcà Montsacopa.


Enguany però, s’han incorporat a aquesta llista dos itineraris més.

Mireia Tresseras, coordinadora Oficina de Turisme: “Aquest any incorporem dues activitats noves. Una visita guiada al volcà Montsacopa amb ioga al cràter i una visita per l’Eixample Malagrida amb ioga al Parc Nou. Aquestes activitats, van acompanyades d’un descompte al Restaurant El Fortí i al Pit Roig del Parc Nou.”

Amb motiu de la pandèmia de la COVID-19, les ràtios se situen a la meitat, són activitats a l’aire lliure i es compleixen totes les mesures de seguretat.

Mireia Tresseras, coordinadora Oficina de Turisme: “Enguany les ràtios estem a la meitat d’ocupació, 10 visitants per visita”.

Al final, una oportunitat única per descobrir o, en el cas dels garrotxins, redescobrir alguns dels llocs i espais que formen part de la nostra rutina diària i que moltes vegades no els hi prestem l’atenció necessària.

Mireia Tresseras, coordinadora Oficina de Turisme: ”Si, normalment ve més gent de fora, de Barcelona, de l’Àrea Metropolitana, de Girona…però sí que és veritat que amb el confinament, molta gent d’Olot i de la Garrotxa ha pogut descobrir el seu patrimoni.”

Per a més informació i reserves, poden enviar un correu electrònic a turisme@olot.cat o bé trucar al 972 260 141. La venda en línia és a través de la plataforma www.shopibotiga.com