Maria Vidal valora positivament la primera meitat de mandat però lamenta l’oposició “tant poc constructiva” d’ERC

Les polítiques de benestar i el reforç a les àrees de joventut, medi ambient, turisme sostenible, tercera edat i espais públics per adaptar-se a les necessitats derivades de la situació de pandèmia que encara estem vivint seran els eixos principals pels quals treballarà el Govern de Sant Joan les Fonts en el que serà la segona part del seu mandat. Així ho va assegurar ahir l’alcaldessa Maria Vidal, en una roda de premsa de balanç a l’equador de la legislatura.


Maria Vidal, alcaldessa de Sant Joan les Fonts: “La pandèmia ens està mostrant necessitats que fins ara no coneixíem tant a fons, per tant ens toca adaptar-nos”. 

La nova regidoria de la gent gran i l’objectiu que el nou casal cívic de Sant Joan esdevingui una realitat en aquesta part del mandat també van centrar gran part de les previsions per als propers dos anys.

Maria Vidal, alcaldessa de Sant Joan les Fonts: “Serà un espai que no només servirà per la gent gran sinó per altres col3lectius, per refer la vida social que avui s’ha vist tant afectada”.

El procés participatiu iniciat en la primera meitat de mandat, on s’analitza obertament el pla estratègic de govern, seguirà endavant de la mà amb el Pla Local de Joventut 2020 – 2024. Enguany es recuperaran els ‘Quedem a la plaça?’.

L’equip de Junts va posar en valor també la tasca que durà a terme la figura de l’agent cívic.

La roda de premsa va servir per fer balanç de la tasca en els comptes municipals. En aquest mandat, l’endeutament s’ha rebaixat lleugerament, en cinc punts, i ara és del 63,15%. El que s’enfila notòriament és la xifra del superàvit que supera els 860 mil euros.

Coincidint amb la meitat del mandat es van anunciar canvis de regidors de l’equip de govern. Josep Molas i Vanessa Torrent cedeixen el seu lloc com a regidor i regidora, respectivament, a l’ajuntament per temes personals i, al seu lloc, entren Antoni Roura i Estel Batlle

L’equip de govern de Sant Joan les Fonts lamentava ahir, finalment, que el grup a l’oposició Sant Joan Plural hagi dut a terme, asseguren, una oposició poc constructiva.

Maria Vidal, alcaldessa de Sant Joan les Fonts: “Desitgem que això canviï i estenem la mà perquè aquesta oposició tant poc constructiva es converteixi en lligams per treballar conjuntament”.

x