Miquel Àngel Muñoz s’estrena amb una victòria vital al camp de l’Atzeneta (0-1)

Si moren ho volen fer dempeus. Els jugadors de l’Olot van demostrar a El Regit d’Atzeneta d’Albaida, el poble més petit de tots els equips de la categoria de bronze del futbol estatal, que volen intentar-ho fins al final.


Aquest míssil d’Alan Baró, que va deixar a tothom amb un pam de nas, va ser suficient perquè l’equip s’endugués tres punts d’or de la comunitat valenciana. Faltava poc pel descans i no havia passat pràcticament res, a banda d’un xut a la creueta de Barnils, en un terreny de joc on era molt difícil maniobrar.

A la segona meitat, després d’un gol anulat per fora de joc a Xumetra, la Unió Esportiva Olot es va posar el mono de treball i va defensar amb el ganivet entre les dents. Els locals, amb més cor que cap, ho van intentar, però l’equip de David Albelda es va topar aquesta vegada amb la versió més sòlida de l’Olot en defensa, amb un Alan que va recordar perquè se li posa el sobrenom de ‘la Roca’ i un bloc molt junt en totes les línies que va protegir el gol com si fos or. Els de Miquel Àngel Muñoz s’aferren a les opcions de permanència i tenen clar com es pot aconseguir arribar al final amb opcions.

Miquel Àngel Muñoz, entrenador UE Olot: Amb molta fe, amb moltes ganes i compromís. Amb convenciment que les coses sortiran bé. Ens hem adaptat al terreny de joc i l’equip ha fet un esforç encomiable.

Tot i la victòria, cal recordar que l’equip no té marge d’error i si vol salvar-se, pràcticament no pot deixar escapar més punts.

El proper rival, al Municipal, un València Mestalla sentenciat ja en aquesta fase de permanència.