Aleix Domènech i Clàudia Tremps s’imposen a la 8a Cursa de la Moixina

Tot i ploure a bots i a barrals, els participants de la Cursa de la Moixina no van renunciar, dissabte, a participar a una de les primeres curses populars dutes a terme a Olot durant la pandèmia. Linkinesis i la Faràndula Racing Team van tirar endavant la 8a edició d’aquesta prova, en la que hi van ser presents, finalment, 320 corredors i caminaires.


Marià Clavell, organització, Linkinesis: La valorem molt positivament, amb el dia que tenim avui de pluja, hem pogut mantenir, més o menys, la participació que solíem tenir.

La sortida de la prova es va realitzar de manera escalona i en grups petits, per tal d’evitar aglomeracions. A partir d’aquí, els participants iniciaven un ruta pel terreny fangós del Triai, els Aiguamolls de la Moixina i La Fageda. Aleix Domènech es va imposar en categoria masculina, amb poc més de 38 minuts, seguit de Raoul Rous i Quim Costa. En noies, la més ràpida va ser Clàudia tremps, amb pocs més de 46 minuts, seguida de Sonia Labrador i Toma Valeikaite. La pluja no va ser un inconvenient, sinó un al·licient més.

Clàudia Tremps, guanyadora Cursa Moixina: No soc una corredora de curses curtes, però la veritat és que venir aquí a treure ‘xispa’, m’ha anat molt bé. El terreny, brutal, amb el fang, les pujades i baixades. Una cursa molt maca.

Aleix Domènech, guanyador Cursa de la Moixina: Molt maca la cursa, M’agrada córrer a casa quan puc i a mi m’agrada molt córrer sota la pluja.

Adriana Fernández i Judit Cañada van vèncer a la prova per parelles femenina, mentre que Roger Comellas i Oriol Rodríguez es van imposar en nois. La prova mixta se la va endur Pau Sagué i Paula Negre.