La campanya de vacunació contra la COVID-19 prem l’accelerador a la Garrotxa

La campanya de vacunació prem l’accelerador a la Garrotxa. A partir de demà, s’ha programat una ronda de vacunacions massives al Casal Marià d’Olot per a persones d’entre 60 i 79 anys.


Demà dimarts i dimecres, hi ha disponibles 2.000 dosis del vaccí d’AstraZeneca per als nascuts entre l’any 1952 i 1961, és a dir, d’entre 60 i 69 anys. La vacunació, continuarà el proper dissabte amb 680 cites prèvies per administrar la vacuna de Pfizer als nascuts entre el 1942 i 1951, és a dir, d’entre 70 i 79 anys.

Per demanar cita, és un procés molt senzill. Cal accedir al web vacunacovidsalut.cat i omplir un formulari amb les dades.

Aquesta embranzida, es produeix gràcies a l’arribada de noves dosis de vacunes aquesta darrera setmana. Segons el Departament de Salut, a partir d’aquest mes de maig es procedirà a la immunització de les persones entre 50 i 59 anys i que a finals de juliol, un 70% de la població podria estar ja vacunada.