Més d’una quarantena de dones participen a la 4a edició del Concurs de relats curts de l’Associació de Dones de la Garrotxa

‘Del silenci al crit’ de Marta Vilà a la categoria de violència de gènere; ‘La trencadissa’ d’Adela Garcia a la categoria d’accèssit; i ‘L’Horitzó’ de Laila El Gamouchi en categoria lliure van ser les obres premiades de la 4a edició del Concurs de relats curts, que convoca Alba, Associació de Dones de la Garrotxa. En total, hi han participat 42 dones.


L’esdeveniment s’havia de dur a terme coincidint amb el Dia Internacional de les Dones, el 8 de març, però es va haver d’ajornar per les restriccions sanitàries.

Imma Ras, Associació de Dones de la Garrotxa: “Ens fa molta il·lusió, ara ja podem començar a veuren’s tots. Fer actes on pugui venir la gent dins les limitacions. És el que hem anat preparant i avui és la culminació.”

L’acte va començar amb una representació a càrrec de l’actriu olotina Anna Roca. Tot seguit es van donaran a conèixer les obres finalistes i després, M. Àngels Coma va procedir a la lectura dels relats premiats. L’esdeveniment, com a novetat d’enguany, també es va poder seguir per streaming.

Imma Ras, Associació de Dones de la Garrotxa: “Molta gent no podia acabar de venir i això ens ha permès que la gent també pogués ser-hi present. Això ens servirà també per a futurs esdeveniments, que també ho farem així. Qui no pugui venir, també ens podrà seguir en directe”.

Les obres premiades, estaran impreses en un llibret editat, gentilesa d’Alba, que serà entregat a totes les participants i a totes les sòcies.