S’espera que la Fira Orígens pugui ser “molt semblant” a la del 2019

La Fira Orígens del 2021 ja té data. Serà el 20 i 21 de novembre, que el pavelló Firal de la ciutat acollirà, de nou, la fira agroalimentària dels productes de qualitat de Catalunya que, consolidada després de vuit anys, seguirà apostant fermament pel que l’ha caracteritzat des de la primera edició, els productes i els productors de qualitat.


La fira, de moment, es farà amb el mateix format de sempre: exposició, formació i tast seran els pals de paller de la novena edició del certamen. Durant els dies previs a la fira, la ciutat també organitzarà un seguit d’activitats paral·leles.

Estanis Vayreda, regidor de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament d’Olot: “Evidentment adaptarem la Fira a les condicions que calgui, però esperem que la poguem desenvolupar de la manera més semblant possible a la del 2019. La idea és que es pugui comprar, tastar, conèixer i gaudir d’una bona selecció”.

L’edició del 2019 va comptar amb 8.000 visitants i més de 48.000 tiquets de tast venuts. Pel que fa les activitats, es van portar a terme 11 sessions a l’Aula de Cuina, 11 degustacions guiades a l’Aula de Tast i 8 tallers infantils. En total la fira va comptar amb 90 productors, dels quals un 36% eren ecològics i el 31% participaven per primera vegada a la fira.