Marc Zafra i el Team Torrent brillen al 41è Trofeu Primavera de ciclisme

El corredor del Team Torrent, Marc Zafra, es va proclamar aquest dissabte campió de Catalunya cadet de ciclisme en ruta a Batet de la Serra, en el marc de la 41a edició del Trofeu Primavera, organitzat pel Club Ciclista Olot Infantil i prova puntuable i inclosa al calendari de la Federació Catalana de Ciclisme.


Després d’una hora i mitja de cursa per la zona de Batet, Santa Pau i Mieres, Zafra es va imposar a l’esprint al seu company d’equip, del Team Torrent, Gerard Cano, després que els dos s’aconseguissin escapar, lleugerament, del corredor del Vic, Adrià Pericas, que va arribar tercer a set segons.

Ni la pandèmia ni el mal temps van treure les ganes al Club Ciclista Olot Infantil de tirar endavant una nova edició d’aquesta mítica prova de ciclisme formatiu a la comarca, amb els millors corredors cadets i júnior del moment.

Carles Torrent, president Club Ciclista Infantil Olot: L’any passat tampoc la vam deixar de fer. Aquesta mainada es mereix això i més. I la prova està, en que ni la pluja ni res ens atura, i la celebrem cada any.

Cap de setmana absolutament rodó pel Team Torrent, que es va imposar, també, a la prova per equips. Durant el Trofeu Primavera, memorial Josep Maria Carreras i Marta Juanola, també es va disputar la prova júnior, dins el calendari de la Copa Catalana. Prova que es va endur el corredor del Terrassa Iñaki Navarro. Entre les dues proves, en total, hi va participar 200 corredors.

x