Miquel Àngel Muñoz: “En el dia a dia veus que Gabri ha deixat petjada, el que passa que el seu estil es tarda més a assimilar”

Aquest golàs d’Alan Baró i els tres punts en l’estrena de Miquel Àngel Muñoz dissabte, suposen una anhelada d’aire fresc per encarar un més que complicat final de temporada a la Unió Esportiva Olot on, per salvar-se, només valdrà guanyar. Una victòria necessària per esborrar de la ment, les darreres dues setmanes que ha viscut el club: amb dues derrotes i un canvi d’entrenador.


Miquel Àngel Muñoz, entrenador UE Olot: Feia molta falta a tothom.

Miquel Àngel Muñoz sembla haver portat energia i un punt de motivació als jugadors, que van lluitar de valent, dissabte, per mantenir la renda d’un gol aconseguida a la primera part.

Miquel Àngel Muñoz, entrenador UE Olot: No se si desprenc energia força, és el meu caràcter. L’equip el que necessita, però, és guanyar, i nosaltres treballem en això.

Fa només mig any, Miquel Àngel Muñoz era encarregat del futbol base del club. Ara és entrenador del primer equip. Fa menys d’un any, Héctor Simon era un jugador clau per l’equip. Ara, per culpa de la lesió, també, n’és pràcticament un altre entrenador. Un tàndem inimaginable fa poc temps i que ara encara un repte enorme.

Miquel Àngel Muñoz, entrenador UE Olot: Molts coneixements. L’Héctor aporta coneixement de plantilla, de vestuari. Tranquil·litat. Al contrari que jo, que soc més intens, potser.

Tot i així, quan parlem de tàndem, Miquel àngel Muñoz insisteix que això durant tres mesos ha estat cosa de tres, i valora la feina feta per Gabri, que potser no va arribar en un moment propici per treure el millor de sí mateix.

Miquel Àngel Muñoz, entrenador UE Olot: El dia a dia et fa veure que aquest home ha deixat petjada: Joel Arumí n’és un exemple. Va treure algun matís al sistema que va permetre fer petites estones de bon futbol. Però sí que és cert que aquest camí d’en Gabri, es tarda una mica més a assimilar.

Sigui com sigui, Miquel àngel Muñoz veu l’equip preparat per lluitar i tractar de sortir d’aquesta situació. Per això, també, fa una crida a l’afició a seguir empenyent.