Montagut recupera la rauxa en una Festa del Roser continguda per les mesures sanitàries

La pandèmia va fer que l’any passat la festa del Roser de Montagut s’hagués de celebrar des del campanar, una de les primeres festes majors confinades de la Garrotxa. Un any després, Montagut ha pogut respirar certa normalitat. Els actes han tornat al carrer i s’ha recuperat la música en viu.


Adrià Ribes i Sergi Ferrussola, grup de joves de Montagut:  “Teníem clar que havíem de fer la Festa. Les entrades s’han venut molt bé i ha tingut molt bona acollida”.

Divendres, va tornar la música al casal cultural amb el grup The Tyets, i dissabte, va ser el torn de Di-Versiones amb un doble concert. L’aforament al centre cultural era de 350 persones, totes elles seguint les mesures sanitàries, amb entrada prèvia i assegudes en cadires per mantenir la distància de seguretat.

Per acabar, futbol, sardanes a distància, circ, teatre, i el berenar de fi de festa van completar un programa d’actes adaptat a les condicions imposades per la pandèmia.

x