Terra Viva qualifica d'”abús de poder” que el Consell Comarcal de la Garrotxa no hagi permès la visita d’alcaldes a la protectora d’animals

Cap dels 21 alcaldes de la Garrotxa ha assistit avui a la jornada de portes obertes que l’associació Terra Viva havia convocat per mostrar-los l’estat de les instal·lacions de la protectora d’animals.


L’entitat ha decidit anul·lar-la després d’haver rebut una carta del Consell Comarcal on l’avisava que, per poder organitzar la visita calia una autorització dels serveis tècnics del Consell que no s’havia demanat, i que si la feien, estarien incomplint el contracte. El que sí ha mantingut l’associació ha estat la convocatòria als mitjans de comunicació, per expressar el seu malestar.

David Serramitjana, President Terra Viva: “Nosaltres creiem que això és un abús de poder, prohibir que els alcaldes, que són els que cedeixen el servei al Consell Comarcal. Perquè ho fa, perquè vol amagar coses. Si no tingués res a amagar, no hauria fet trucades i enviar cartes a tots els alcaldes, avui alguns ens havien confirmat que vindrien i no ho han fet, és molt greu.”

Terra Viva, que gestionava el servei de recollida i custòdia d’animals des del 2012, va anunciar que portaria el Consell Comarcal als tribunals després de quedar fora de la nova licitació del servei. L’entitat ha confirmat que recorrerà l’adjudicació, però pot ser qüestió de dies que hagin d’abandonar les instal·lacions de la protectora, en favor de l’empresa que ha guanyat el concurs.

x