Una obra de l’artista osonenc Enric Pladevall, sota el títol “Ñ”, és la ‘sobrecàrrega’ 32 a l’Ajuntament d’Olot

Ahir al vespre, l’Assamblea d’Artistes de la Garrotxa va inaugurar una nova ‘sobrecàrrega’, la número 32. En aquesta ocasió, es tracta d’una obra de l’artista osonenc Enric Pladevall, amb la col·laboració d’Esteve Sabench i sota el títol “Ñ”.


Enric Pladevall, escultor: “L’any passat, amb el primer confinament, tot veient cada dia els militats engalanats, se’m va ocórrer com un flaix una Ñ utilitzant el tricorni. Crec que defineix molt bé el país des de fa tot el procés Ñ”.

I és que com deia Desmond Tutu, i com queda reflectit al cartell de la nova sobrecàrrega, “Si ets neutral en una situació d’injustícia, queda clar que has triat el costat de l’opressor”.

La presentació de la nova obra de l’Assamblea d’Artistes de la Garrotxa, va coincidir amb la ja tradicional concentració dels dilluns davant de l’Ajuntament d’Olot, concretament la número 179, contra la repressió i s’exigeix l’alliberament dels presos polítics i el retorn dels exiliats.

x