El Club Natació Olot de waterpolo vol continuar amb la bona dinàmica a la segona part de la 1a fase de la lliga

Arribats a l’equador de la lliga a la Segona Catalana de waterpolo, el primer equip del Club Natació Olot es troba en una situació immillorable. Després de cinc partits jugats els de Jan Ibern no han perdut cap dels duels: sumen quatre victòries i un empat, i estan líders amb 9 punts, els mateixos que el Sallent, i amb quatre punts d’avantatge sobre el Caldes, l’equip que ara mateix no estaria classificat per la Final Four que dona accés a la possibilitat de pujar de categoria. Jan Ibern està més que satisfet amb el joc del seu equip, sobretot en atac.

Jan Ibern, entrenador CN Olot waterpolo: “Crec que ofensivament tenim pocs problemes. Si que l’home de més l’hem de jugar millor, ja que tenim unes estadístiques un pèl baixes pel nivell que tenim. I a darrere, en defensa, és on ens hem de posar més les piles. Sobretot errors individuals i quan no fiquem el braç bé”.

A banda del bon joc col·lectiu, els dos fitxatges per aquesta temporada estan ajudant i molt a agafar confiança i oferir un bon nivell. Biel Segura des de la porteria i Sergi Colomer en atac.

Jan Ibern, entrenador CN Olot waterpolo: En Sergi i en Biel ens estan aportant moltíssim. En Biel ens aporta seguretat a darrera, i en Sergi està aportant experiència i sap portar el tempo del partit. Estan aportant el que esperàvem d’ells. Però també de tot l’equip, que els estan acompanyant molt bé.

Aquest dissabte el Club Natació Olot rep el Badia B a partir de les quatre de la tarda.

x